Nyheter från företaget

Det gäller att man regelbundet ger nyheter från företaget och den verksamhet man bedriver. Detta kan ske på lite olika sätt och det gäller att man hitta sin väg att gå när det kommer till nyhetsflödet från sitt företag. Det vanligaste är att man skapar en blogg där man lägger upp artiklar som ger sina kunder nyheter och intressanta blogginlägg.

Skapa en blogg

Det är enkelt att skapa en blogg till sitt företag vilket Naprapatiska Institutet har gjort. Det företaget grundades 2017 och har idag 5 kliniker i Stockholm. De kommunicerar via sin blogg om lite av varje. Bland annat så noterar vi att de har ett inlägg om att de har sommaröppet och att det finns möjlighet till behandlingar även fast man kanske har semester. Det finns också inlägg om företaget men också träningstips. Att man har en blogg på sitt företags sajt innebär att man snabbt kan få ut nyheter och tips till sina kunder. Delas dessa blogginlägg på social medier så för det än mer spridning.

Använda sig av social medier

Man kan också använda sig av sociala medier så som Facebook, Instagram, Twitter eller vad som passar företaget bäst. Som vi skrev så kan man dela de blogginlägg man gjort på sin sajt men man kan även skriva in nyheter och händelser direkt på sitt sociala media som man väljer att använda sig av. Det gäller att man försöker få så stor spridning som möjligt och att de som behöver få informationen kan enkelt hitta den. Det gäller att vara aktiv och fylla på med nyheter regelbundet så man behåller sina följare.