När behovet av slamsugning blir stort

Bor du i en villa med eget avlopp? Då har du sannolikt också fått boka in spolbilen vid ett eller flera tillfällen. Utan den hade nämligen ditt avlopp inte kunnat fungera så bra som det behöver göra.

Slambilen suger upp det som ligger kvar på botten av slambrunnen. Det här behöver vi göra med jämna mellanrum för att motverka stopp i avloppet eller att något går sönder.

Sug upp slam hemma och på arbetet

Det är dock inte bara den privata slambrunnen som behöver slamsugas regelbundet. Faktum är att det finns flera andra platser där avfall samlas separat för att inte rinna med vattnet ut i naturen. Du kanske arbetar på en sådan plats. Ett bra exempel är biltvättar. Deras brunnar är ofta uppdelade så att slammet stannar kvar och vattnet rinner iväg.

Hjälp vid översvämningar

Dessutom kan slambilen vara till stor hjälp om det har blivit översvämning i en lokal. Oavsett om det är ett rör som brustit eller om det är till följd av extremt väder. De kan nämligen hjälpa till att forsla bort vatten, lera eller annat avfall som kom med vattnet. Du kan ta en titt här för detaljerade beskrivningar vad ni kan få hjälp med.