Planera hårdrocksåret

Det har varit ett tungt år för all oss som gillar hård musik. Och då pratar jag inte bara om musiken. Till följd av det rådande pandemi-läget har stora delar av årets konserthändelser blivit framskjutna eller inställda. Men förhoppningsvis går vi nu mot ljusare tider och en pånyttfödelse av live-scenen. Metalguiden tipsar om vad du bör tänka på inför sommarens höjdpunkter.

Håll koll på din planering

Även om det för tillfället råder ovisshet inför framtiden så är redan många konserthändelser utannonserade. Därför kan det vara bra att börja planera redan nu inför sommarens och höstens konsertupplevelser. Visst det är inte så metal att planera saker, men det kan vara skönt att vara förberedd. Vilka datum spelar dina favoritband? Boka biljetter? Behöver du ta ledigt? Skaffa en kalender och se till så att allt är planerat och klart på ett och samma ställe. Gör din beställning idag och skaffa en i stilrent läder.

Vad behöver du inför festivalsommaren?

Just nu verkar det som om att hårdrocksfestivalerna kommer kunna öppna portarna till sommaren. Gött! Men det brukar vara en del planering även här. Hur ska jag ta mig dit? Behöver jag skaffa nytt tält? Hur mycket ”dricka” behöver jag köpa med mig? Skapa olika kom-ihåg och att-göra listor, i punktform så får du bättre överblick.